glo Minerals er en professionel mineral makeup serie

Denne serie produceres af den amerikanske virksomhed – glo professional.

Serien er skabt med det formål, at kunne tilbyde makeupartister, frisører, kosmetologer, dermatologer og andre professionelle et sundere makeup alternativ i deres arbejde og til deres kunder.

Visionen er ikke bare at kunne tilbyde et sundere makeup produkt men også et reelt alternativ, hvad angår design, funktionalitet og kvalitet.

glominerals er dedikeret til at hjælpe dig med at få din indre skønhed til at gløde.

Mineral makeup produkter findes der mange af på markedet.

Hvad gør glominerals til det helt rigtige valg?

Funktionalitet
Vores mineraler er fremstillet i en sådanne form, at det er muligt at arbejde med dem uden at de bliver skinnende. Dette giver dig en reel valgmulighed. Lad looket forblive mat – specielt velegnet til fotoopgave, filmproduktioner mv – eller tilfør shine i form af tillægsprodukter, så som gloIlluminater, gloHighlighter, Shimmer Bricks mv.Størrelsen af mineraler er meget forskellig fra brand til brand. Alle glominerals mineraler er ”tripple-milled” . Dvs. at de er knust 3 gange i forarbejdnings -processen. Dette giver den perfekte størrelse og form af hvert mineral og dermed det
perfekte resultat når mineralerne påføres huden.

Pigmentering
Ofte kan det være et problem, at arbejde professionelt med mineral baserede øjenskygger, idet fraværet af talkum kan gøre dem svære at få til at fæstne og give nok farveudtryk. Derfor er alle Glominerals øjenskygger skabt med specielt fokus på pigmenteringsgraden, som er markant højere end andre mineral øjenskygger.Glominerals tilbyder derudover også specialprodukter som f.eks gloLid Primer til at forstærke og binde øjenmakeuppen.Glominerals lægger vægt på at alle skal kunne finde et match til deres hudfarve og type. Vores baseprodukter findes derfor fra den helt lyse, kolde nuance; Natural Fair som passer til den porcelænsagtige hvide hud til den helt mørke hud, Cocoa dark. Der findes desuden produkter til enhver hudtype, fedtet såvel som tør. Har man problemhed med gener af Acne eller Rocasea vil produkterne kunne anvendes og i en del tilfælde hjælpe til en bedring i tilstanden.

Ingredienser
Målet er, at alle glominerals produkter ikke bare understreger og fremhæver skønhed , men også skaber en forskel i huden samtidig med, at den plejer og beskytter. Derfor er alle ingredienser af farmaceutisk renhedsgrad. Dvs. at de er så rene, at de må anvendes til medicinsk brug. Dette nedsætter risikoen for irritation af huden.
Dernæst er alle produkterne tilført A, C, E vitamin og Grøn Te-ekstrakt ud fra ønsket om at tilføre antioxidanter .
Indholdet af Zinkoxid og Titaniumoxid i alle produkter tilbyder ikke alene den fysiske solbeskyttelse, men også den plejende og ophelende effekt på huden som bl.a kendes fra anvendelsen af Zink på rød og irritabel barnehud.
Zinkoxiden tilsammen med C-Vitaminerne virker anti-inflamatorisk og vil berolige og behandle.

Åndbarhed
Der findes ingen talkum i vores produkter. Talkum er den traditionelle base i kosmetik. Det problematiske er dog, at talkum trænger ned i porerne og forhindrer huden i at ånde og udskille affaldsstoffer. Når denne ingrediens fjernes og basen i glominerals er naturlige rene mineraler, mica, vil huden kunne ånde og arbejde frit og oplevelsen vil være en beroligelse af huden og en mulighed for at bære makeup uden at kunne mærke det.

Indholdsstoffer
Glominerals produkter er parabene-fri samt fri for kunstige farve og parfume stoffer. Der er i nogle af vores formler, f.eks gloLiquid Lips, naturlige botaniske duftstoffer.
Vores produkter er desuden glutenfri, med undtagelse af vores gloFace Primer, gloLip Filler Pencil, gloLash Conditioner, gloPrecise Micro Lipliner samt Moisturizing Body Wash, og Smoothing Salt Scrub.

Etik
Ingen af vores produkter er testet på dyr.
Vi bidrager til bevarelsen af miljø og natur ved at arbejde med genanvendelse af materiale, f.eks er alle emballageæsker produceret af genbrugs materiale. En del af vores produktion foregår desuden med fokus på anvendelse af vindenergi og i størst muligt omfang anvendes soyabaseret blæk som tryk fremfor petroleumsbaseret tryk.

 

glo Minerals:

  • Produkter til Krop og Ansigt
  • Hollistisk tilgang til skønhedspleje
  • Skræddersyede behandlings- og hjemmepleje muligheder

BESTIL DIN TID I DAG

Bestil din tid Online hos Clinique Camille det er hurtigt og nemt.