OSMOSIS BEAUTY – SKINCARE l MINERAL MAKEUP l WELLNESS

ALLE FORTJENER EN HUDPLEJEOPLEVELSE, DER IKKE KUN FREMMER SUND HUD, MEN SKABER PERMANENTE RESULTATER.

DETTE ER BEAUTY UNCOMPROMISED™.

Osmosis Beauty er et banebrydende hudplejemærke. Vi har skabt patenteret, eksklusive hudpleje- og wellness-teknologi, der holistisk genopretter huden til et ungdommeligt og giftfrit miljø. Vores resultater for aldring, rosacea, pletter-tilbøjelige hud er mere end gennembrydende.

Vores unikke filosofi er baseret på at analysere huden og kroppen som helhed, behandle hudsygdomme ved kilden for at genoprette skønhed og velvære. Osmosis Beauty giver de nødvendige værktøjer til at skabe det ideelle miljø for at tilskynde til varige resultater, mens du lærer de vigtigste årsager til hudens nedbrydning for at hjælpe dig med at forebygge.

For over 12 år siden skabte vores innovative grundlægger, Ben Johnson, MD, ikke-toksiske hudplejeprodukter og behandlinger, der kombinerer renheden af ​​naturlige ingredienser med revolutionerende, lægeudviklede og videnskabeligt validerede formler, der lever op til hans løfte om permanent forandring. Vores forståelse af de sande kilder til hudproblemer kombineret med kliniske forsøg og før-og-efter-billeder, beviser, at denne tilgang har ført hudpleje ind i et nyt paradigme.

 

Facial Infusion

Behandlingen er en indslusning af den patenterede 2,5% Retinaldehyd der stimulerer hudens kollagenproduktion, både her og nu – men også med en depoteffekt og virkning op til 30 dage efter behandlingen. Retinaldehyd er en særlig form for A-Vitamin som kan benyttes af alle, også gravide og ammende og som ikke gør huden lysfølsom.

Dette er den ultimative behandling for at

  • Opstramme huden, øge dens elasticitet og mindske fine linjer og rynker
  • Behandle hud der lider af Rosacea
  • Behandle akne
  • Mindske hyperpigmenteringer
  • Mindske leverpletter
  • Styrke hudens barriere

Behandlingen består af hudanalyse, afrensning, peeling med mælkesyre og enzymer, indslusning af serum og active powders målrettet specifikt til din hud, efterfulgt af A-vitamin 2,5% Retinaldehyd som arbejdes ind i huden og deponeres i de dybere lag. A-Vitamin peelingen arbejdes ned i huden ved hjælp af massage og varme håndklæder. Behandlingen afsluttes med dagcreme, øjencreme og creme med faktor.

BESTIL DIN TID I DAG

Bestil din tid Online hos Clinique Camille det er hurtigt og nemt.