Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/cliniquecamille.dk/public_html/wp-content/themes/beautyspot/includes/redux/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Om Clinique Camille - Clinique Camille

Vor hyggelige hudplejeklinik er centralt beliggende i hjertet af København.

Camille Arndt opstartede klinikken i januar 2004, siden har klinikken udvidet med flere kosmetiker og negleteknikere, og har nu til huse i Havnegade 35, 1058 København K.

I 2021 flytter vi så til vores nuværende og endnu større lokaler i Havnegade 35, lige ud til vandet.

Hos clinique camille lægges der vægt på en professionel og personlig behandling, samt en sikker rådgivning af et veluddannet personale.

Hygiejne og diskretion er naturligvis en selvfølge.

I vores behagelige og komfortable omgivelser, udføres der flere former for ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger, hånd-& fod behandlinger samt massage.

Klinikken har specialiseret sig indenfor brasiliansk voks, Diamantslibning, Acne behandling, gelenegle og almen hud- & kropspleje.

Alle medarbejdere i klinikken har hver deres spids-kompetence og fælles gælder det at vi elsker at forny os og samle mere viden, så vi kan blive endnu dygtigere til det vi brænder for.

Vi har en bred og meget fleksibel åbningstid, så du kan få en tid der passer dig.

clinique camille fører kun professionelle hudpleje- & makeup mærker der udelukkende findes på hudplejeklinikker – for dit bedste…

Hos os er du og dit specifikke behov altid i fokus.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

BESTIL DIN TID I DAG

Bestil din tid Online hos Clinique Camille København det er hurtigt og nemt.

webshop maerket